İSTANBUL

İmamoğlu canlı yayına çıkmayacak mı? Süleyman Özışık yazdı

İBB adayları Yıldırım ve İmamoğlu'nun ortak yayın kararına ilişkin Türkiye yazarı Süleyman Özışık'tan da bir değerlendirme geldi. Uğur Dündar'ın kararını şaşkınlıkla karşıladığını söyleyen Özışık, "Ne oldu da bir süre öncesine kadar Binali Yıldırım'a "Hadi buyursun canlı yayına çıksın" diye meydan okuyan CHP'liler bir anda geri adım atmaya başladı?" diye sordu

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İmamoğlu canlı yayına çıkmayacak mı? Süleyman Özışık yazdı

Ekrem İmamoğlu'nun uzun zamandır kendisinden beklenen hatayı, şehirleri turladığı sırada yaptığını, VIP salonunu kullanmaya çalışarak kendisine engel olan valiye "İT" diyerek hakaret ettiğini söyleyen Süleyman Özışık "Binali Yıldırım ile çıkacağı ortak canlı yayın öncesine denk gelen bu rezillikten sonra nicedir kayıplara karışmış durumda. Yaptığı bu büyük hatadan sıyrılmanın yollarını arıyor." dedi.

"Gerek bu affedilemez hatanın gerekse bugüne kadar rakipleri hakkında ortaya attığı akla ziyan yalanların yüzüne canlı yayında çarpılacağını biliyor. İşte bu nedenlerden dolayı ortak canlı yayına çıkmamanın yollarını arıyor."ifadelerini kullanan Özışık, CHP'nin canlı yayını iptal etmek için formül aradığını iddia etti. 

İmamoğlu canlı yayına çıkmayacak mı?

Uğur Dündar'ın, İstanbul adaylarının ortak yayınında moderatörlük yapmaktan vazgeçmesinin şaşkınlığını yaşıyoruz.
Ortalıkta dolaşan iddialara göre Dündar, CHP üst kadrolarından gelen baskılara ve CHP'li bazı şizofrenik seçmenin hakaretlerine dayanamadığı için havlu atmış.
Peki ne oldu da bir süre öncesine kadar Binali Yıldırım'a "Hadi buyursun canlı yayına çıksın" diye meydan okuyan CHP'liler bir anda geri adım atmaya başladı?

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar