İSTANBUL

İlk İBB Meclis toplantısı ne zaman yapılacak? Ekrem İmamoğlu açıkladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk Meclis toplantısının 8 Temmuz Pazartesi günü yapılacağını söyledi. İmamoğlu Meclis'e eşlik edeceğini ve bu konuda kararlı olduğunu ifade etti.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İlk İBB Meclis toplantısı ne zaman yapılacak? Ekrem İmamoğlu açıkladı

Ekrem İmamoğlu'nun başkanlık koltuğuna oturmasının ardından İBB ilk Meclis toplantısı pazartesi günü yapılacak. Saat 13.00'te yapılacak Meclis toplantısı sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan İmamoğlu şunları söyledi:

"Öncelik ilk Meclis günümüz pazartesi. 39 belediye başkanıyla bir iş birliği toplantısı yapacağız. Davetlerimizi yaptık. Böyle bir gün geçeceğini belirtmek isterim. Toplumun ihtiyaçları ve insanların bize ilettiği sorunların çözümüyle ilgili maddelerimiz olacak. Tabii ki ekonomiyi konuşacağız. Gündemimiz oldukça yoğun. Ben Meclis'e eşlik edeceğim. Bu süreçte mümkün olduğu kadar Meclis'te olmak konusunda bir kararlılığım var. Çünkü istediğimiz ve dilediğimiz dilin Meclis'te oturmasını istiyoruz. Daha önceki uygulamalarımızda olduğu gibi aynı şeffaflıkla duyuracağız."

İmamoğlu seçim kampanyası döneminde ve sonrasında sürekli şeffaflık vurgusu yapmıştı. Bu kapsamda Meclis toplantısının da herkes tarafından takip edilmesi mümkün olacak.

Yorumlar