İSTANBUL

İBB'nin kullandığı dezenfektanlar ne kadar etkili?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), dünyada etkisini her geçen gün arttıran ve Türkiye’de de ilk vakası 11 Mart’ta görülen Koronavirüsü Covid-19’a karşı etkin bir şekilde mücadelesini sürdürüyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İBB'nin kullandığı dezenfektanlar ne kadar etkili?

İBB, dünyayı kasıp kavuran Covid-19’a karşı en etkin ve halkın sağlığına zarar vermeyen en güvenilir dezenfektan ürünleriyle mücadelesini sürdürüyor. İBB bu kapsamda, dünyanın ve Türkiye’nin pek çok kentinde kullanılan dezenfektan ürünleri tercih ediyor.

İlk vakanın görüldüğü tarihten dört gün önce, 7 Mart’ta Koronavirüs Timi’ni tanıtan İBB, o günden bugüne dezenfekte ve hijyen çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.

-PİYASA FİYATININ YARISININ DA ÇOK ALTINDA-
İBB, her zaman halkın sağlığını düşünerek en etkili ve yararlı ürünleri kullanıyor. Dezenfektasyon için yapılan da aynen budur. Dünyanın pek çok kentinde ve Türkiye’nin bir çok şehrinde de olduğu gibi İBB, güvenilir ve etkili dezenfekte ürünlerini kullanmakta.

Piyasa fiyatının yarısın da çok altında gerçekleşen bir alımla kullanılmaya başlanan dezenfektan ürünleri, insana yönelik hiçbir zararlı olumsuz etki içermemektedir. 

Yorumlar 1 yorum