İSTANBUL

İBB'nin boş metrobüs çözümü de işe yaramadı! Altunizade çilesi bitmiyor!

Altunizade metrobüs durağında 3 gündür aşırı yoğunluk yaşanıyor. Okula ve işe gitmek isteyenler uzun süre bekledikten sonra metrobüse varabiliyor. İBB bugün için boş metrobüslerin Altunizade durağına gönderileceğini açıklamıştı ama bu da yoğunluğa çözüm olmadı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İBB'nin boş metrobüs çözümü de işe yaramadı! Altunizade çilesi bitmiyor!

İstanbullunun Altunizade çilesi bitmedi. İBB'nin boş metrobüs çözümü de işe yaramadı. Altunizade metrobüs durağında bugünde aşırı yoğunluk yaşandı.Vatandaşlar acil çözüm beklediklerini belirtti.

Altunizade'de vatandaşların metrobüse ulaşımını sağlayan üst geçit ve metrobüs durağında pazartesi ve dün yaşayan yoğunluk, bugün de devam etti.

İşe ve okula gitmek için metrobüs hattını kullanan vatandaşlar, üst geçitte ilerlemekte zorlanırken, duraklardaki kalabalık nedeniyle araçlara binmekte güçlük çekti.

İBB 'ÇÖZECEĞİZ' DEMİŞTİ

Metrobüsteki yoğunluğun "artan metro seferlerinden dolayı" olduğunu açıklayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sözcüsü Murat Ongun, "Yarından (bugün) itibaren her metro seferi için Söğütlüçeşme’den 3 boş metrobüs Altunizade durağına gönderilecektir" açıklaması yapmıştı. Ancak İBB'nin "aldığı önlemlerin" yoğunluğu azaltmadığı görüldü.

Yorumlar