İSTANBUL

İBB'den çocukları sevindiren organizasyon

İBB, Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında düzenlediği organizasyonla kimsesiz çocuklara unutulmaz güzellikte bir gün yaşattı. Yaklaşık 400 yetim ve öksüz İsfanbul Temapark gezisinde gönüllerince eğlendi, kendileri için düzenlenen yemeğin ardından hediyelerle sevindi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İBB'den çocukları sevindiren organizasyon

İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Tüm Yetimleri Koruma Derneği ile birlikte 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde anlamlı bir organizasyona imza attı. 400 çocuk ile STK yöneticileri, Müdürlüğün Beyaz Gezi organizasyonunda bir araya geldi.

İsfanbul Temapark’ta gönüllerince eğlenen çocuklar, daha sonra Türkiye’nin Açıkhava müzesi konumundaki Miniatürk’ü gezdi ve yemek yedi.

İBB Halkla İlişkiler Müdürü Fulya Solmaz, Tüm Yetimleri Koruma Derneği Başkanı Hüseyin Bayır ve derneğin gönüllü üyesi olan muhtarlar çocukları yalnız bırakmadı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “İstanbul’un çocukları eşit olacak” vaadini hatırlatan Fulya Solmaz, İBB’nin çocuklara yönelik kreş ve Hak Süt projelerini hatırlattı.

Gün boyunca gönüllerince eğlenen ve çeşitli hediyelerle uğurlanan çocuklar, çok mutlu olduklarını belirterek, Başkan Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ettiler.

Yorumlar