İSTANBUL

İBB Yaz Spor Okulları kayıt başladı mı? 2019 ücret ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin okullara inşa ettiği spor salonlarında düzenlenen ücretsiz yaz spor okulu etkinliği bu yıl da devam ediyor. Binlerce öğrenci uzman eğitmenler eşliğinde spor eğitimi alacak. Peki İBB Yaz Spor Okulları kayıt 2019 başladı mı? Kayıt için yapılması gerekenler neler? 2019 kayıt ücreti ne?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İBB Yaz Spor Okulları kayıt başladı mı? 2019 ücret ne kadar?

Binlerce öğrencinin yaz tatilini verimli geçirmesi amacı ile düzenlenen yaz okulları kayıtları için kısa bir zaman kaldı. Çocukların ruh ve beden sağlıklarının gelişimine katkı sağlayacak olan İBB Yaz Spor Okulları kayıtlarına ilişkin merak edilenler haberimizde...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi spor okulları kaydı için yapılması gereken işlemler neler? Kayıt ücretli mi? 

İBB YAZ OKULU KAYIT TARİHİ 24 HAZİRAN

24 Haziran 2019'da başlayacak yaz spor okullarında çocuklar hem eğlenceli zaman geçirecekler hem de spor yeteneklerini keşfedecekler.

KAYIT ÜCRETLİ Mİ?

 İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilecek olan spor okullarına katılacak çocuklardan hiçbir ücret talep edilmeyecek. 

HANGİ YAŞ GRUBU KAYIT YAPTIRABİLİR?

Okul spor salonları yaz spor okulları 6 – 15 yaş aralığındaki çocuklara yönelik olacak ve okullarda 22 fraklı branşta spor eğitimi verilecek.

DETAYLI BİLGİ İÇİN İLETİŞİM NUMARASI 

30 Ağustos’a kadar devam edecek ve 20 bin çocuğun yaz boyunca spor yapacağı İBB Okul Spor Salonları Yaz Spor Okulları için çocuklarını kayıt ettirmek isteyen ve detaylı bilgi almak isteyen tüm veliler İBB Beyaz Masa'nın 153 numaralı telefonundan bilgi edinebilir. Ayrıca ilçe bazında spor okullarının listesine www.sporokullari.istanbul adresinden ulaşılabilir.

Yorumlar