İSTANBUL

İBB Yaz Spor Okulları 2019 kayıt başladı mı ücret ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz döneminde jimnastikten buz patenine kadar birçok farklı branşta verilecek Yaz Spor Okulları için kayıtlar başladı mı, kayıt için yapılması gerekenler neler öğrenci ve veliler tarafından araştırılıyor. İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Spor İstanbul tarafından organize edilen Yaz Spor Okulları'nda 2018 yılı yaz döneminde 11 tesiste hizmet verilmişti.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İBB Yaz Spor Okulları 2019 kayıt başladı mı ücret ne kadar?

 6 ile 12 yaş aralığındaki çocukların jimnastik, futbol, basketbol, voleybol, yüzme, tenis, masa tenisi, atletizm, taekwando, karate, okçuluk ve buz pateni gibi birçok farklı braşta ve çeşitli eğitsel oyunlarla  yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri ve spor yaparak yetişen bireyler olmalarını amaçlayan İBB Yaz Spor Okulları’nda 2019 kayıtları başladı mı merak ediliyor.

İBB Yaz Spor Okullarında geçtiğimiz yıl ilk dönem 25 Haziran’da başlayıp 20 Temmuz’da sona ermiş. 23 Temmuz’da başlayacak olan ikinci dönem ise 17 Ağustos tarihinde sonlandırılmıştı. 2019 kayıtlarına ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

2018 KAYIT ÜCRETİ NE KADAR?

1.dönem 150TL, 2.dönem 150TL, 2 dönem birden satın alındığında toplam ücret 250TL olarak açıklanmıştı

İBB YAZ OKULU KAYDI NASIL YAPILIYOR?

Yaz spor okullarına katılarak sağlıklı yaşama adım atmak isteyenler kayıt dönemleri açıldığında kendilerine en yakın spor tesisimize başvurarak kayıt olabilmektedir. En yakın spor tesisi bilgilerine www.spor.istanbul adresinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar