İSTANBUL

İBB plajları 2019 Anadolu yakası nerede denize girilir?

İstanbul'da Anadolu yakasında nerede denize girilir? İBB'nin Anadolu yakası plajları nerede? soruları havaların ısınması ile sorulmaya başlandı. İBB'nin Anadolu yakasında Caddebostan 1,Caddebostan 2, Caddebostan 3 plajları bulunuyor. İşte İBB Anadolu yakası plajları 2019 ile ilgili tüm detaylar...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İBB plajları 2019 Anadolu yakası nerede denize girilir?

İstanbul'da nerede denize girilir? İBB Anadolu yakası plajları nerede?Caddebostan sahilinde toplam 1000 metre uzunluğunda 3 adet plajda hizmet veriliyor. Caddebostan’daki her 3 plajda da müzik yayını yapılıyor . Bir adet zodyak kurtarma botu ve ambulans bekletilen plajlar, Caddebostan Sahili yürüyüş yolu üzerinde Büyük Kulüp’ün hemen altında yer alıyor.

Caddebostan- 1
450 metre uzunluğundaki Caddebostan 1 Plajı’nda; 600 adet şezlong ve 483 adet şemsiye, 1 adet cankurtaran kulesi, 1 adet tuvalet, 18 adet soyunma kabini, 8 adet duş kabini, 1 adet güvenlik kabini ve 2 adet büfe bulunuyor.

İstanbullularımızın büyük ilgi gösterdiği plajda ücretli olarak hizmet veriliyor. 0-7 yaş arası çocukların ücretsiz olarak yararlanabildiği Caddebostan Plajı’nda; şezlong, şemsiye, soyunma kabini, duş ve wc alanlarının kulanımı da ücrete dahil ediliyor.
Caddebostan-2
300 metre uzunluğundaki Caddebostan 2 Plajı’nda; , 500 adet şezlong, 500 adet şemsiye, 1 adet cankurtaran mobosu, 1 adet cankurtaran kulesi, 1 adet tuvalet, 16 adet soyunma kabini, 8 adet duş kabini, 1 adet güvenlik kabini ve 2 adet büfe bulunuyor. Plajda ücretsiz olarak hizmet veriliyor.

Caddebostan-3
250 metre uzunluğundaki Caddebostan 3 Plajı’nda; 100 adet şezlong, 50 adet şemsiye, 1 adet cankurtaran kulesi, 1 adet tuvalet, 8 adet soyunma kabini, 4 adet duş kabini, 1 adet güvenlik kabini ve 1 adet büfe bulunuyor.  Plajda ücretsiz olarak hizmet veriliyor.

Yorumlar