İSTANBUL

İBB mobil iftar büfeler nerede Ramazan ayı boyunca iftariyelik dağıtacak

İhtiyaç duyulan her yere 7 gün 24 saat hizmet götüren Mobil Büfeler, Ramazan ayı boyunca iftar vaktinde evlerine yetişemeyenler için her gün binlerce kişiye iftariyelik kumanya dağıtıyor. Peki İBB mobil iftar büfeler nerede kuruldu?İBB mobil iftar büfeler ramazan boyunca hangi ilçelerde hizmet verecek?

İBB mobil iftar büfeler nerede Ramazan ayı boyunca iftariyelik dağıtacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin pratik hizmet araçları Mobil Büfeler, ihtiyaç duyulan her noktada hizmet sunmaya devam ediyor.İBB Mobil iftar büfeler nerede?

MOBİL İFTAR BÜFELER NEREDE?

Kadıköy, Eminönü ve Bakırköy ile Şişli camisi önünde konumlandırılan büfeler, ramazan ayı boyunca İstanbullulara iftariyelik dağıtıyor.

İHTİYAÇ DUYULAN HER YERDE

İBB Mobil Büfeler; gerektiğinde “yardım dağıtım istasyonları” na dönüştürülmek üzere tasarlanmış ve içerisinde mikrodalga fırından derin dondurucuya kadar her türlü mutfak ekipmanın bulunduğu minibüslerden oluşuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kısa sürede her yere ulaşabilen pratik hizmet araçları Mobil Büfeler aracılığıyla İstanbulluların ihtiyaç duyduğu her yere 7 gün 24 saat hizmet götürüyor.

Yorumlar