İSTANBUL

İBB Gençlik Meclisi lise ve üniversite zorunlu staj başvuruları başladı! Staj son başvuru tarihi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ve İştirakler Koordinasyon Müdürlüğü tarafından yürütülen Lise ve Üniversite Yaz Dönemi Zorunlu Staj başvuruları alınmaya başlandı. Yaz dönemi zorunlu staj başvurusu yapacak adaylar hangi kriterlere dikkat etmeli, son başvuru tarihi ne zaman. İşte tüm detaylar...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İBB Gençlik Meclisi lise ve üniversite zorunlu staj başvuruları başladı! Staj son başvuru tarihi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi ve İştirakler Koordinasyon Müdürlüğü tarafından yürütülen Lise ve Üniversite Yaz Dönemi Zorunlu Staj başvuruları alınmaya başlandı. Staj başvuruları için son tarih belli mi Staj için başvuracak adayların dikkat etmesi gereken noktalar neler, olumlu değerlendirilen adaylara hangi tarihe kadar dönüş yapılacak soruları staj yapacak onlarca öğrenci tarafından araştırılıyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 31 MAYIS 2019

İBB Müdürlükleri ve İştirak Şirketleri 2019-2020 staj başvuruları 31 Mayıs 2019’a kadar devam edecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi her yıl binlerce gence İBB bünyesinde ve İştirak Şirketlerinde staj yapma imkânı sunuyor. Lise ve üniversite öğrencilerinin tecrübe kazanarak, iş dünyasına adapte olmalarını sağlayacak şekilde planlanan ve İBB Gençlik Meclisi üzerinden organize edilen staj programıyla gençlerin okullarında teorik olarak aldığı bilgileri pratiğe dönüştürmeleri ve meslekleri hakkında daha kapsamlı ve uygulamalı eğitim görmeleri hedefleniyor.

İKAMET İLÇESİ BÖLÜMÜNE DİKKAT!

Yaz Dönemi Zorunlu Staj başvuruları değerlendirilirken, öğrencilerin eğitim gördükleri alanlar ile İBB Müdürlükleri ve İştirak Şirketlerinin ihtiyaç duyduğu alanların uyumuna bakılacak ve staj yapılması planlanan hizmet binasına yakın yerde oturan öğrenciler tercih edilecek. Bu nedenle başvuru yapacak öğrencilerin ‘İkamet İlçesi’ kısmını doğru şekilde doldurmaları gerekiyor.

15 HAZİRAN'A KADAR...

İBB Müdürlükleri ve İştirak Şirketleri tarafından yalnızca başvuruları olumlu olarak değerlendirilen öğrencilere geri dönüş yapılacak. 15 Haziran 2019 tarihine kadar geri dönüş yapılmayan öğrencilerin staj başvuruları ise olumsuz sonuçlanmış olacak. Detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerin, sorularını [email protected] adresine mail olarak iletmeleri gerekiyor.

Yorumlar