İSTANBUL

İBB çizgi film kanalına siyasi reklam verdi ortalık karıştı

Ekrem İmamoğlu çizgi film kanalında siyasi propaganda yaptı tepki çekti! Ekrem İmamoğlu tepkilere neden olan bir hamle daha yaparak çizgi film kanalı Cartoon Network'e reklam verdi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İBB çizgi film kanalına siyasi reklam verdi ortalık karıştı

Ekrem İmamoğlu, çizgi film kanalı Cartoon Network'e reklam vererek siyasi propaganda yaptı. Çocuk kanalına verilen bu reklam ebeveynlerden büyük tepki çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, dün yaptığı açıklamada kurumun gelirlerinin pandemi sürecinde dramatik bir şekilde düştüğünü belirtti.

Bu nedenle stratejik kararlar aldıklarını vurgulayan Ekrem İmamoğlu, “Hizmetlerimizi aksatmadan, büyük bir tasarruf seferberliği başlattık” dedi.

ÇİZGİ FİLM KANALINA REKLAM

İmamoğlu'nun tasarruf seferberliğinin ardından çizgi film kanalı Cartoon Network'e reklam vererek siyasi propaganda yaptığı ortaya çıktı.

Yayınlanan reklamda İBB ekiplerinin yardım ulaştırdığı görüntüler animasyon şeklinde servis edilirken, animasyon sonunda Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasına yer veriliyor.

EBEVEYNLERDEN TEPKİ

Çocuk kanalına verilen bu reklam ebeveynlerden büyük tepki çekti. Sosyal medyada başlatılan #İBBBebekleriRahatBırak etiketine binlerce yorum yazıldı.

Yorumlar 1 yorum