İSTANBUL

İBB bunu da yaptı! Salgın zamanı sağlık ocağını sattılar

Ekrem İmamoğlu'nun başında bulunduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok konuşulacak bir satışa imza attı. İBB'nin 5 yıldır çalışan Ziya Gökalp Aile Sağlık Ocağı Merkezi'ni sattığı ortaya çıktı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
İBB bunu da yaptı! Salgın zamanı sağlık ocağını sattılar

Koronavirüs tehditi henüz ortadan kalkmamışken İBB'nin 5 yıldır çalışan Ziya Gökalp Aile Sağlık Ocağı Merkezi'ni sattığı ortaya çıktı.

2010 Yılının Ağustos ayında İBB KİPTAŞ ile imzalanan protokol üzerinden Başakşehir İlçe Belediyesi tarafından yapılıp hizmete hazır halde İstanbul İl Sağlık Müdürlüğe teslim edilen Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi uzun yıllardır vatandaşa hizmet veriyordu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi KİPTAŞ ULAŞIM A.Ş. tarafından, Azaklıoğlu Necati Bay Kültür ve Sosyal Yardım Vakfına satılan Sağlık Ocağının boşaltılması için ihtar verildi.

SAĞLIK OCAĞINA İHTARNAME GELDİ

Ziya Gökalp Aile Sağlığı Merkezi Doktorları, Dr. Semra Taşoğlu, Dr. Melek Eker Cepli, Dr. Lale Sezen Pehlivan, Dr. Sabahat Arabacı ve Dr. Adem Kılıçtutan’a Sağlık Ocağının artık kullanımdan men edildiğini, sağlık ocağının arsadan kaldırılarak boşaltılması gerektiğini bildiren ihtarname gönderildiği öğrenildi.

Dirilik Postası'nda yer alan habere göre; Gönderilen ihtarnamede ayrıca, satın alan vakıf tarafından, Ziya Gökalp Aile Sağlık Merkezi’nden, satın alma tarihinden itibaren boşaltılıp teslim edilene kadar geçen her ay için 6.000 TL ecrimisil bedeli talep edildiği görüldü.

Yorumlar