İSTANBUL

İBB Başkanı İmamoğlu:Binali Yıldırım'ın açıkladığı projelerini inceleyin dedim...

Gündeme ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, pazartesi günü itibari ile İstanbul'daki tüm siyasi partilere ziyarette bulunacağını belirtti. İmamoğlu ayrıca, seçim kampanyası döneminde Binali Yıldırım'ın açıkladığı projelere ne yönelik bakın neler söyledi?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Binali Yıldırım'ın 23 Haziran döneminde açıkladığı projelerine ilişkin ekibine inceleme talimatı verdiğini söyleyen İmamoğlu, "Sayın Binali Yıldırım'ın açıkladığı projelerini bile arkadaşlarıma inceleyin dedim bizden farklı ne var bakın işimize yarar ve iyi analiz yapılmış bir şey varsa inceleyin dedim." dedi.

İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

Ben diğerleri gibi yapmam öyle bir şey uyguladığım zaman da iyi ki böyle bir şey yapmışsınız diye teşekkür ederim. Ben tüm siyasi partilerin hepsini gezeceğim. Pazartesi başlıyorum.

"SAYIN YILDIRIM HER ZAMAN ARAYACAĞIMIZ KİŞİDİR"

Bütünlükçü yönetim anlayışını nasıl partiler üstü davranılır ispat etmek istiyoruz. Türkiye'nin partizanlıktan kurtulduğu bir hizmet dönemi yaşasın istiyorum . Bu yol haritasını sürükleyeceğim. Bu yönü ile sayın Yıldırım da her zaman arayacağımız kişidir.

Yorumlar