İSTANBUL

İBB Başkanı İmamoğlu Avrupa Hareketlilik Haftası için yürüyecek

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avrupa Hareketlilik Haftası’nın son gününde AB Türkiye Delegasyon Başkanı Christian Berger ve İstanbullular birlikte yürüyecek.Yürüyüş, 10:00 – 12:30 saatleri arasında Bağdat Caddesi ve Caddebostan İskele Sokak’ın kesiştiği nokta ile Göztepe 60. Yıl Parkı arasında yapılacak.

İBB Başkanı İmamoğlu Avrupa Hareketlilik Haftası için yürüyecek

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında 22 Eylül’de düzenlenecek “Otomobilsiz Kent Günü’nde Birlikte Yürüyelim” etkinliğine katılacak. Yürüyüş AB Türkiye Delegasyon Başkanı Christian Berger, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı ve İBB üst yönetimi ile her yaştan İstanbullunun katılımıyla gerçekleşecek.

CADDE TRAFİĞE KAPATILACAK

Yürüyüş, 10:00 – 12:30 saatleri arasında Bağdat Caddesi ve Caddebostan İskele Sokak’ın kesiştiği nokta ile Göztepe 60. Yıl Parkı arasında yapılacak. Güzergah araç trafiğine kapalı olacak ve ulaşım alternatif yollardan sağlanacak.

ON BİNLER TÜRK BAYRAKLARI İLE YÜRÜYECEK

İBB, organizasyonun en iyi şekilde düzenlenmesi ve İstanbulluların keyifli bir pazar günü geçirmesi için önlemlerini aldı. Yürüyüş için caddeyi dolduranlara mobil büfe ile ikramlarda bulunulacak, Türk bayrağı ve Avrupa Hareketlilik Haftası’nın temasının yer aldığı tişörtler dağıtılacak.

Yorumlar