İSTANBUL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan 'tatil' açıklaması

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçtiğimiz hafta yıllık izne ayrılması çok tartışılmıştı. Ailesi ile Bodrum'a giden İmamoğlu hafta başı itibari ile görevine başladı. İmamoğlu'na bu çok tartışılan tatili soruldu İmamoğlu bakın ne yanıt verdi

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan 'tatil' açıklaması

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Redbul Türkiye Genel Müdürü Fatih Gönç, Hollanda-Türkiye Ticaret Odası Başkanı Ethem Emre ve sanatçı Kubat'ı ayrı ayrı makamında kabul etti.

Gazetecilere gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan İmamoğlu geçtiğimiz haftaki tatiline ilişkin de konuştu.İmamoğlu, "Buna kimse engel olamaz. Bu benim hakkım. Tahmin ediyorum ki, takip eden vatandaşlarımız öyle 10 günde, 15 günde uyumamı, 6-7 ayda bir dinlenmemi çok istiyorlar. Tatil, bazen insanlara yakışmıyor, bana tatil de yakışıyor." ifadelerini kullandı.

"BANA TATİL DE YAKIŞIYOR"

İmamoğlu, "İstanbul'un kaybedecek bir tek saniyesi bile yok, diyerek ardından tatile gitmeniz eleştiriliyor. Bu konudaki görüşünüz nedir?" sorusunu ise şöyle yanıtladı:

"Millet eleştiriyor diye ben tatile gitmeyecek değilim. Dinlenmek istediğim zaman dinleneceğim, istemediğim zaman işime... Yılda belli bir süre benim hakkım var. Benim mesaim de yok. Dün gece yanılmıyorsam arkadaşlarım saat 01.00'de eve bıraktı. Uyudum. Saat 06.00'da kalktım işime geldim. Dolayısıyla mesai mefhumum yok. Ama ben bir insanım ve bir vücudum var. Dolayısıyla dinlenmeye de ihtiyacım var. Örneğin 10 günde bir çok güzel bir uyku çekesim geliyor. O gün saat 12.00 - 13.00'e kadar uyuyasım geliyor. Buna kimse engel olamaz. Bu benim hakkım. Tahmin ediyorum ki, takip eden vatandaşlarımız öyle 10 günde, 15 günde uyumamı, 6-7 ayda bir dinlenmemi çok istiyorlar. Tatil, bazen insanlara yakışmıyor, bana tatil de yakışıyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar