İSTANBUL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan o isimlere ödül

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 6 Temmuz'da Kadıköy'de denize düşen bir vatandaşı kurtaran zabıta memuru ile 15 Temmuz'da Pendik'de bir aracın motoruna saklanan yavru kediyi uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden çıkaran üç İETT çalışanını ödüllendirdi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan o isimlere ödül

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bir zabıta memuru ve üç iETT çalışanını ödüllendirdi.  Dört çalışana birer çeyrek altın hediye eden İmamoğlu, "Hepinizin güzel bir yüreği var. Bu yürekler birleşirse memleketin huzuru büyür. İnsanlar da kendini teminat altında hisseder. İyi ki varsınız. Hepiniz bizim buradaki yol arkadaşlarımızsınız" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, iki farklı tarihte, iki ayrı kurtarma operasyonuyla gönülleri fetheden İETT Kartal İşletme Şefliği'nde görevli İşletme Amiri Veli Bursa, şoförler Ömer Tüfekçi ve Murat Kuyucu ile zabıta memuru Mustafa Gül'ü, Saraçhane'deki makam odasında misafir etti. İmamoğlu, "Sorumluluk sahibi olan arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Sağ olun. Vatandaşı hisseden çalışanlarımızdan Allah razı olsun" diyerek, görevlilerden olayı anlatmalarını istedi.

"HEPİNİZ YOL ARKADAŞLARIMIZSINIZ"

İmamoğlu, "Bu tabii hem vicdan hem sorumluluk. Bizim bir çalışanımızın olması ayrı bir değer, örnek olması açısından. Bunlar bazen spontane gelişir, bazen de sorumluluğun gereği yaparsın; ama güzel bir davranış. Daha önceki görev alanımızda da bu işi önemsiyorduk. Bizim çalışanlarımızın bu ilgisi yayılsın. Zaten derdimiz ne? Herkese hizmet edeceğiz. Hizmet ederken, farklı bir sorumluluk almak çok kıymetli. O yüzden gerçekten teşekkür ederim sizlere. Hepinizin güzel bir yüreği var. Bu yürekler birleşirse memleketin huzuru büyür. İnsanlar da kendini teminat altında hisseder. İyi ki varsınız. Hepiniz bizim buradaki yol arkadaşlarımızsınız. Hem sizleri tanımak hem sarılmak hem de kutlamak için davet ettim" diyerek İBB personelini, birer çeyrek altınla ödüllendirdi.

Yorumlar