İSTANBUL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan israf açıklaması

Seçim kampanyası döneminde ve sonrasında Ekrem İmamoğlu'nun gündeminden düşmeyen konulardan biri israf... Katıldığı canlı yayında bu konuya değinen İmamoğlu, "Adam Anadolu Yakasında görev yapıyor, lojman Florya'da. Bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız" dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan israf açıklaması

Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmalarında en dikkat çeken vaadi israftı. İBB Başkanı olduktan sonrada bu konu gündeminden düşmedi İmamoğlu'nun... 

23 Haziran'da ikinci kez mazbatasını alarak göreve başlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haber Global'de Erdoğan Aktaş'ın konuğu oldu.

Canlı yayında gündem ilişkin değerlendirmelerde bulunan İmamoğlu,  "Sorgusuz sualsiz harcamaların önlendiği, lüksten şatafattan uzak, tasarrufla insanına hizmet üreten bir anlayışı hakim kılacağız. İsrafın ispatlarını kamuoyuyla paylaşmayı vazife edineceğiz. Böyle bir dönemi yaşatmak Türkiye adına da büyük bir kazanım olacaktır." ifadelerini kullanmıştı.

"LOJMAN MASRAFIYLA 2 YURT YAPILIR"

İmamoğlu, “Belediyenin lojmanı var. 14 aile yaşıyor, 60 dönüm arazide. 40 tane güvenlik çalışıyor. Adam Anadolu Yakasında görev yapıyor, lojmanı Florya’da. Sırf bu lojmanın senelik masrafıyla 2 tane yurt yaparız" açıklamasında bulundu.

Yorumlar