İSTANBUL

Hüseyin Gülerce yazdı: VIP yalanı yarınki ortak yayını etkileyecek

Tüm Türkiye yarınki Ekrem İmamoğlu- Binali Yıldırım ortak yayınına kilitlendi. Heyecanla beklenen programa ilişkin Star yazarı Hüseyin Gülerce dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Gülerce'ye göre yarınki yayının kaybedeni İmamoğlu olacak. Bakın neden?

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Hüseyin Gülerce yazdı: VIP yalanı yarınki ortak yayını etkileyecek

Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne yönelik hakaret ettiği görüntüler dün Erdoğan Aktaş tarafından yayınlandı. Görüntülerde hakaret net olarak duyuluyor.

"İmamoğlu’nun devletin valisine hakaret ettiği anlaşılmıştı ama CHP ve İmamoğlu parlatıcıları, “montaj” söylentisini dolaşıma sokarak kafaları karıştırmaya kalktılar. " diyen Star yazarı Gülerce görüntülerin montaj olmadığına yönelik  üç madde sıraladı.

VIP olayındaki inkar ve yalanın Ekrem İmamoğlu'nu bitirdiğini söyleyen Gülerce, "İmamoğlu bu inkârcılığı ve yalancılığı ile yarınki ortak canlı yayınının da kaybedeni olacaktır… "dedi

VIP yalanı yarınki ortak yayını etkileyecek

Nihayet Fatih Portakal’ın “gerçeği biliyorum” deyip FOX TV’de yayınlamadığı görüntüler ortaya çıktı. Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş, yayınladıkları görüntüler ile “İmamoğlu, valiye it dedi mi demedi mi” tartışmasını bitirdi.

İmamoğlu’nun devletin valisine hakaret ettiği anlaşılmıştı ama CHP ve İmamoğlu parlatıcıları, “montaj” söylentisini dolaşıma sokarak kafaları karıştırmaya kalktılar.

Aslında üç sebepten dolayı ortada montaj falan olmadığı kesindi.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar