İSTANBUL

Hıncal Uluç yazdı: İşte İmamoğlu Başkan için “Çok güzel olacak” başlangıç!.

Sabah yazarı Hıncal Uluç bugünkü köşesinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir öneride bulundu. Uluç, "Beylikdüzü'ne Yaşam Vadisi'ni kazandıran Başkan.. Bu Cennet Vadi'yi de İstanbul'a kazandır. Kazandırırsan.. O zaman işte..Her şey çok güzel olur!." dedi

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Hıncal Uluç yazdı: İşte İmamoğlu Başkan için “Çok güzel olacak” başlangıç!.

Ekrem İmamoğlu'nun güzel şeylere neyle ve nasıl başlayacağını herkesin merakla beklediğini söyleyen Hıncal Uluç bir öneride bulundu.

Geçmiş yıllarda Beşiktaş Belediye Başkanı, Yusuf Namoğlu'nun Akmerkez'in altından başlayan ve Ortaköy'de Dere Boyu Caddesi'ne dek inen vadide devasa bir park projesine başladığını fakat yerel seçimler ile bu parkın yarıda kaldığını söyleyen Uluç, "Sevgili İmamoğlu Başkan, o muhteşem proje, hem de milyonlar harcanıp epey yol alınmışken yarım kaldı..Şimdi ne mi yapabilirsin?. Hem İstanbul, hem Beşiktaş, ayni partide iken, çok şey!.
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ı da yanına al.. Yusuf Namoğlu ve İsmail Ünal'ı davet edin. İkisini de dinleyin.. Projeyi size anlatsınlar.
Bugün neler yapılabilir, tamamlanabilir mi, nasıl tamamlanabilir, oturun konuşun!." dedi.

Uluç, "Ekrem Başkan, O harika parkı Beşiktaş'a ve İstanbul'a kazandırırsan, "Her şey çok güzel olacak" lafın havada kalmaz.." ifadelerini kullandı.

İşte İmamoğlu Başkan için “Çok güzel olacak” başlangıç!.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı "Her şey çok güzel olacak" gibi harika bir sloganı ezberleterek kazanan Ekrem İmamoğlu'nun o güzelşeylere neyle ve nasıl başlayacağını herkes merakla bekliyor..
Tabii, soyut çok şey yapılıyordur, bilmiyoruz. Ama somut, "İşte Yeni Başkan!. Yeni başlangıç" dedirtecek bir somut, yani gözle görülür, elle tutulur ve heryerde konuşulur bir şey de lazım..
Benim bir önerim var.
Milenyuma girdiğimiz yıllar..

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar 2 yorum