İSTANBUL

Hamidiye Su'dan 23 Nisan'a özel sürpriz

Hamidiye Su, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel olarak tasarladığı yepyeni ambalajıyla çocuklarla buluşuyor.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Hamidiye Su'dan 23 Nisan'a özel sürpriz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) şirketlerinden, 118 yıldır eşsiz doğal kaynak suyunu bizlerle buluşturan İstanbul’un değeri Hamidiye, yeni etiket tasarımından oluşan özel şişesiyle, hem TBMM’nin kuruluşunu hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 100. yılını çocuklarla birlikte kutluyor.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gelecek nesillerimize armağan ettiği 23 Nisan’a özel tasarımla ilgili açıklamada bulunan Hamidiye Su Genel Müdürü Sertaç Nişli, “Bayramımızda özel bir etiket tasarımı yaparak 100. yıl vurgusunu ve bu bayramın çocuklara Mustafa Kemal Atatürk tarafından emanet edildiğini etiket üzerine yansıtarak, çocuklarımızın bayramını kutluyoruz” dedi.

HAMİDİYE SU İSTANBUL’UN DEĞERİ

Hamidiye’nin, 1902 yılından bu yana çeşmelerden, sakalarla ve damacanalarla İstanbul halkının su ihtiyacını karşıladığını anlatan Nişli, “Hamidiye Su, 23 Nisan 1920’de de Ankara’da ilk meclis kurulduğunda da vardı. O coşkuyu o zaman da İstanbul halkıyla paylaşan kentin bir değeriydi” ifadelerini kullandı.

Nişli, Hamidiye Su’yu yüz yılı aşkın süredir İstanbul’un değeri olduğunun altını çizerek şöyle konuştu:

“Hamidiye Su, üretim tesislerinde son yıllarda yapılan modernizasyon çalışmalarıyla en modern makinelerde, el değmeden, sağlıklı ambalajlı ve lezzetli doğal kaynak sularını bizlere sunuyor.  Sağlık konusunun öne çıktığı bugünlerde bu çok değerli. Biz de diyoruz ki; İstanbul’da Hamidiye Su’ya her zaman ulaşabilirsiniz.”

Yorumlar