İSTANBUL

Haldun Dormen rengini belli etti: İmamoğlu ile umudum arttı

Usta tiyatrocu Haldun Dormen de ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ diyerek Ekrem İmamoğlu'na destek olan ünlü isimler arasına katıldı. Duayen tiyatrocu Dormen, "İmamoğlu'nun o konuşması benim çok hoşuma gitti… Öğrencilerime de, aileme de, çevremdeki insanlara da hep söylerim; ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin…"ifadelerini kullandı.

Haldun Dormen rengini belli etti: İmamoğlu ile umudum arttı

Usta tiyatrocu Haldun Dormen de ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ diyen sanatçıların arasına katıldı. Cumhuriyet’e konuşan, 75 yıldır sahnede olan ve 91 yaşına rağmen üretmeye devam eden Dormen, şöyle dedi: “Ben umudunu hiç yitirmeyen bir insanım, İmamoğlu'nun o konuşması benim çok hoşuma gitti… Öğrencilerime de, aileme de, çevremdeki insanlara da hep söylerim; ne olursa olsun umudunuzu yitirmeyin…

"KİM OLURSANIZ OLUN HANGİ MESLEĞİ YAPARSANIZ YAPIN UMUDUNUZU YİTİRMEYİN"

Bizim işimiz garip bir iş, büyük bir şekilde kazanabiliriz, ama büyük bir şekilde düşe de biliriz. Ama hiçbir zaman umudu yitirmemek, her zaman umut güneşine doğru koşmak lazım. Ben umudumu hiç yitirmediğim için buralara kadar gelebildim. Ne olursanız, kim olursanız olun, hangi mesleği yaparsanız yapın umudunuzu yitirmeyin. Hem Türkiye için, hem kendimiz için.”

Yorumlar