İSTANBUL

Hadi Özışık: Binali Yıldırım'a ihanet ettiler!

31 Mart yerel seçimlerinde Ekrem İmamoğlu yarışı önde tamamladı. Hadi Özışık NTV canlı yayında Oğuz Haksever'in programa katılarak seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Hadi Özışık, AK Parti'nin İstanbul'da nasıl kaybettiğine ilişkin ilginç detaylar aktardı.

Özışık, usulsüzlükleri tespit ettiklerini söyleyen AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak'a "Madem usulsüzlük vardı. Niye Binali Yıldırım'a alel acele İstanbul İl teşkilatına davet edip açıklama yaptırdınız ve Yıldırım, 'Biz seçimi kazandık millete memlekete hayırlı olsun' dedi. Bunlar elde varken Binali Yıldırım'a bu açıklama niye yapıldı?"

AK Parti'de adayların ve yöneticilerin aleyhine konuyulduğunu ve bunu da AK Partililerin yaptığına dikkat çeken Özışık, sözlerini şöyle sürdürdü:

"En iyi benim ben olmalıydım dediği için Ankara'ya da İstanbul'a da kaybettiren şey budur.  AK Parti'ye muhalefet kaybettirmedi, muhalefetin böyle bir gücü yok. AK Parti'ye kaybettiren AK Parti'nin ta kendisidir" 

Özışık, seçim kampanyasında bir AK Partili yöneticinin 31 mart'ta oylarını artıran her mahalle temsilcisine telefon hediye edileceği vaadini eleştirdi.

Yorumlar