İSTANBUL

Gebze-Halkalı Marmaray durakları Marmaray sefer saatlerinde değişiklik

43 duraktan oluşan Halkalı-Gebze Marmaray hattı hangi istasyonlarda duruyor? Marmaray sefer saatlerinde yapılan son değişiklik ne oldu herkes tarafından merak ediliyor TCDD tarafından işletilen Halkalı-Gebze Marmaray hattının Ramazan nedeni ile sefer saatlerinde değişikliğe gidildi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Gebze-Halkalı Marmaray durakları Marmaray sefer saatlerinde değişiklik

Ramazan nedeni ile Marmaray sefer saatlerinde değişikliğe gidildi. Bununla birlikte herkes Marmaray sefer saatleri ne oldu, Marmaray yeni sefer saatleri ne oldu diye araştırıyor.

MARMARAY GEBZE-HALKALI ÜCRETİ NE KADAR?

Marmaray ilk tren saati 06.00 olarak açıklandı. İlk geçiş ücreti ise tam 5.70 öğrenci 2.75 TL.

SEFER SAATLERİNE RAMAZAN DÜZENLEMESİ

TCDD tarafından işletilmekte olan B1 Halkalı-Gebze Banliyö Hattı (Marmaray) seferleri de hafta içi gece saat 01:00'a, Cuma ve Cumartesi günleri 02:00'a kadar uzatıldı.

İŞTE GEBZE HALKALI MARMARAY HATTI DURAKLARI!

Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Menekşe, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı ve Sirkeci'den oluşuyor. Bu aşamada Marmaray ile Anadolu Yakası'na geçen hat Üsküdar, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Darıca ve Gebze'de sona eriyor.

Yorumlar