İSTANBUL

Gebze-Halkalı Marmaray durakları Marmaray ilk tren saati geçiş ücreti

43 duraktan oluşan Halkalı-Gebze Marmaray hattı hangi istasyonlarda duruyor? Gebze Halkalı Marmaray geçiş ücreti ne kadar soruları binlerce kişi tarafından merak ediliyor. İşte Gebze-Halkalı Marmaray ile ilgili tüm detaylar...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Gebze-Halkalı Marmaray durakları Marmaray ilk tren saati geçiş ücreti

Halkalı'dan Gebze'ye Gebze'den Halkalı'ya Marmaray bağlantısı ile rahatça ulaşımı sağlanıyor. 43 duraktan oluşan Halkalı - Gebze Marmaray Banliyö Hattı yaklaşık 6 yıldır kapalıdıydı ve geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile açıldı.

Hergün binlerce kişinin tercih ettiği Marmaray'da kaç durak bulunuyor Marmaray ilk tren saati kaç geçiş ücreti ne kadar soruları herkes tarafından merak ediliyor.

Marmaray ilk tren saati 06.00 olarak açıklandı. İlk geçiş ücreti ise tam 5.70 öğrenci 2.75 TL.

MARMARAY GEBZE-HALKALI ÜCRETİ NE KADAR?

İŞTE GEBZE HALKALI MARMARAY HATTI DURAKLARI!

Mustafa Kemal, Küçükçekmece, Menekşe, Florya, Yeşilköy, Yeşilyurt, Ataköy, Bakırköy, Yenimahalle, Zeytinburnu, Kazlıçeşme, Yenikapı ve Sirkeci'den oluşuyor. Bu aşamada Marmaray ile Anadolu Yakası'na geçen hat Üsküdar, Söğütlüçeşme, Feneryolu, Göztepe, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Küçükyalı, İdealtepe, Süreyya Plajı, Maltepe, Cevizli, Atalar, Başak, Kartal, Yunus, Pendik, Kaynarca, Tersane, Güzelyalı, Aydıntepe, İçmeler, Tuzla, Çayırova, Fatih, Osmangazi, Darıca ve Gebze'de sona eriyor.

Yorumlar