İSTANBUL

FOX TV ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday pazarlığı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na öyle bir teklif geldi ki! İYİ Parti, CHP'den hangi ilçeleri istiyor? Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul için tercih edilmesi nasıl karşılandı? İşte Yeni Birlik yazarından CHP'de olup bitenlerin analizi...

FOX TV ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday pazarlığı

İnternetİstanbul/ CHP ile İYİ Parti arasındaki yerel seçim stratejileri işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. Yeni Birlik Gazetesi'nden Murat Kelkitlioğlu, Meral Akşener'in CHP'nin iyi olduğu bölgeler olan göz koyup Beşiktaş'ı, Kadıköy'ü istemesi görüşmeleri tıkanma noktasına getirdiğini yazdı.

Murat Kelkitlioğlu'na göre, Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul adayı olarak Ekrem İmamoğlu'nu tercih etmesi parti içinde büyük huzursuzluk yarattığından İstanbul ilçe adaylarının açıklanması geciktiriliyor. Çünkü İsimlerin açıklanmasıyla birlikte parti içinde fırtınalar kopacağı kesin!

Kelkitlioğlu'nun bomba bir de iddiası var. CHP’nin etkili isimlerinden Erdoğan Toprak’ın eşi Ece Güner Toprak'ın Bakırköy Belediye Başkan adayı yapılması için  Kemal Kılıçdaroğlu'na yoğun bir ısrarda bulunulduğunu söyledi.

Hatta aile fertlerinin Kılıçdaroğlu’na, “Ece hanımı aday yaparsanız FOX olarak her şeyimizle yanınızda oluruz” dediği söyleniyor.

Bakalım Kılıçdaroğlu bu teklife nasıl bir cevap verecek? En güvendiği kanal olan FOX’un desteğini kaybetmeyi göze alabilecek mi?

DEVAMINI OKU...

Yorumlar