İSTANBUL

Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu'na uyarılar! Neler söyledi neler...

Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal kısa süre sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturacak olan Ekrem İmamoğlu'na uyarılarda bulundu. İmamoğlu'nu tebrik eden Portakal, "Umarım öfken aklının önüne geçmez" dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Fatih Portakal'dan Ekrem İmamoğlu'na uyarılar! Neler söyledi neler...

23 Haziran'da yenilenen İstanbul seçiminde milyonlarca seçmen sandık başına gitti ve İstanbul'a yeni başkan seçti. Ekrem İmamoğlu büyük farkla seçimin galibi oldu.

Yakın zamanda başkanlık koltuğuna oturacak İmamoğlu'na üniversite döneminde ev arkadaşlığı yaptığı da bilinen gazeteci Fatih Portakal'dan bir dizi uyarılar geldi.

Portakal "Geleceğe not" başlıklı tebrikle başladığı paylaşımında şu ifadeler yer aldı;

Portakal şöyle devam etti:

''Umarım verdiğin sözlerin bir çoğunu yerine getirip yapamadıkların için bahane yaratmazsın, yurttaşlarin arasında olmaktan vazgeçmezsin, kimseleri kutuplaştırmazsın, senden önce pek çokları gibi aklımızla dalga geçmezsin

Umarım değiştirilmezsin, politbüro izlenimini silemeyen partinin çarklarına sen de uymazsın, umarım gelişimin değişimde olduğunu aklından çıkarmazsın, cesaretini yitirmeyip umut olarak görülmeye devam edersin ve umarım seni tanıdığım yıllardaki gibi aynı kalmayı başabilirsin"

Yorumlar