İSTANBUL

Fatih Altaylı yazdı:Bir değil iki hatta üç kez karşılaşsalar

"Hadi biraz dedikodu yapalım." diyen Habertürk yazarı Fatih Altaylı bombayı patlattı. Altaylı 16 Haziran'daki büyük buluşmaya ilişkin öyle bir iddiayı köşesine taşıdı ki... Altaylı, Binali Yıldırım'ın yakın ekibinden bir isimle görüştü ve bakın o görüşmede neler konuşuldu...

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Fatih Altaylı yazdı:Bir değil iki hatta üç kez karşılaşsalar

Günün en konuşulacak yazısı Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı geçtiğimiz günlerde “Binali Yıldırım, Fatih Portakal’ı istemiştir” iddiasının Binali Yıldırım'ın ekibinden bir ismin doğruladığını açıkladı.

Bu ismin Uğur Dündar meselesini anlattığını da belirten Altaylı, program için 4 kişinin isminin olduğu bir listenin hazırlandığı ve Yıldırım'ın İsmail Küçükkaya ismini bizzat istediğini söyledi. "Bu arada ilginç bir de iddia var." diyen Altaylı, "Uğur Dündar’ın İsmail Küçükkaya’yı arayarak “Sen de sunma" dediği, hatta bu konuda baskı yaptığı iddiası ortalıkta dolaşıyor. Doğru mudur, değil midir bilmiyorum ama ciddi ciddi söyleniyor bu." ifadelerini kullandı.

Altaylı yazısını şu sözlerle noktadı: 

Toplamda 2 saat 45 dakikalık bir yayın.Bu süre içinde İsmail Küçükkaya’nın hazırladığı 20 sorunun sorulma ve yanıtlanma ihtimali yok. Keşke adaylar bu şekilde bir değil 2 hatta 3 kez karşı karşıya gelselerdi diye düşünüyorum.

Bir değil iki hatta üç kez karşılaşsalar

Hadi biraz dedikodu yapalım.

Sever misiniz diye sormayacağım.

Kim sevmez ki!

Bizim yapacağımız dedikodu siyaset dedikodusu, kiminle yatıyor, kim kiminle kalkıyor değil, merak etmeyin.

Gerçi diğeri de iyidir ama onu uzmanlarına bırakmak daha iyi.

Efendim, bir iki gün önce “Binali Yıldırım, Fatih Portakal’ı istemiştir” diye yazmıştım, meşhur tartışma programına moderator olarak.

Binali Bey’in yakın ekibinden bir dostumuz uğradı dün.

FATİH ALTAYLI'NIN YAZILARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar