İSTANBUL

Fatih Altaylı yazdı: Nişan'taş'ı nasıl kazanacak?

Nişantaşı'nın parke sokaklarının asfaltla kaplanması olay yarattı. Hem Nişantaşı sakinleri hem de alışveriş yapmak ve gezmek için bu semti tercih edenler durumdan hiç memnun değil. Konuya ilişkin Fatih Altaylı Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'le görüştü ve bunu okuyucuları ile paylaştı.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Fatih Altaylı yazdı: Nişan'taş'ı nasıl kazanacak?

Nişantaşı'nda parke sokakların asfaltla kaplanması infial yarattı. Konuya ilişkin onlarca şikayet geldiğini belirten Habertürk yazarı Fatih Altaylı, asfaltlama kararının Hayri İnönü zamanında alındığını ve uygulamanın şimdi yapıldığını belirtti. Şikayetleri Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'e ileten Altaylı, Başkan Keskin'in ne Nişantaşı'nda ne de Şişli'de vatandaşların istemediği bir şeyi yapmayacaklarını ve biraz zaman istediğini belirtti.

İşte Altaylı'nın yazısından ilgili bölüm:

İstanbul’un gözbebeği semtlerinden Nişantaşı’nın simgesel hale gelmiş parke sokaklarının asfaltla kaplanmaya başlanması hem Nişantaşı sakinlerinde, hem de Nişantaşı’na biraz hava almak, alışveriş yapmak için gelenlerde “İnfial” yarattı.

Abartmıyorum, hem mail yoluyla hem sosyal medya üzerinden bana ulaşan yüzlerce kişinin yanı sıra, Habertürk’e de çokça şikayet geldi.

Yaptığımız araştırma, bu asfaltlama karanının eski Başkan Hayri İnönü döneminde alındığını, ihalesinin bile o dönemde yapıldığını ancak uygulamasının şimdi başladığını ortaya çıkardı.

Peki bu yanlıştan dönülemez miydi?

Kendisi de uzun yıllardır Nişantaşı’nın hemen yanı başında, Maçka’da oturan Şişli’nin yeni belediye başkanı Muammer Keskin’i aradım.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar