İSTANBUL

Fatih Altaylı yazdı: Muhtemelen son uyarı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, dün büyük korku ve paniğe neden olan depreme ilişkin bir yazı kaleme aldı ve geçmişin çabuk unutulduğunu söyledi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Fatih Altaylı yazdı: Muhtemelen son uyarı

1999 depreminin ardından çok uzun zaman geçti ama dünkü deprem İstanbul'da hiçbir şeyin değişmedini bir kez daha gösterdi.

Herkes panik halinde sokaklara koştu evlerde hasar oluştu, minare çöktü, iletişim koptu. Kimse kimse ile iletişim sağlayamadı hem de uzunca bir süre...

Habertürk yazarı Fatih Altaylı depreme ilişkin dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. "Allah İstanbul’u seviyor. Öyle olmasa bu kadar çok uyarır mıydı! Bir kez daha uyardı" diyen Altaylı korkunç ihtimalleri de sıraladı:

Bugün pek çoğumuz ölü olabilirdik, ben bu yazıyı yazamıyor olabilirdim, siz bu yazıyı okuyamıyor olabilirdiniz. Bugün pek çok sevdiğimizi bir daha göremeyecek ya da pek çok seven bir daha görüşemeyecek olabilirdi.

Muhtemelen son uyarı

Allah İstanbul’u seviyor. Öyle olmasa bu kadar çok uyarır mıydı! Bir kez daha uyardı, “Hiçbir şey yapmıyorsunuz. Bilimi ciddiye almıyorsunuz. 1999’u çok çabuk unuttunuz. İstanbul’da bir büyük deprem kaçınılmaz diyen bilim adamlarını dinlememeye devam ediyorsunuz. Son bir kez uyarıyorum” dedi.

5,8’le şöyle bir titreterek. Bu uyarı gelmeyebilir, dün doğrudan doğruya 7 küsurluk bir deprem İstanbul’u yerle bir etmiş olabilirdi.

Bugün pek çoğumuz ölü olabilirdik, ben bu yazıyı yazamıyor olabilirdim, siz bu yazıyı okuyamıyor olabilirdiniz.

Bugün pek çok sevdiğimizi bir daha göremeyecek ya da pek çok seven bir daha görüşemeyecek olabilirdi.

Bu 5,8 son bir uyarıdır.

İnşallah dikkate alınır.

Yorumlar