İSTANBUL

Fatih Altaylı yazdı: En çok alkış kime

Fatih Altaylı, birçok önemli ismin davet edildiği AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile Ankara Hacı Bayram Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ünsal Ban'ın düğününde, en çok alkışın Binali Yıldırım'ın salona girdiği an olduğunu söyledi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Fatih Altaylı yazdı: En çok alkış kime

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile Ankara Hacı Bayram Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ünsal Ban dünyaevine girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yer aldığı nikah törenine eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve birçok önemli isim katıldı. Düğüne katılmadığını fakat davetliler arasında perçok tanıdığı olduğunu söyleyen Fatih Altaylı,  bu isimlerden detayları öğrendiğini belirtti. Altaylı, salona girişte en çok alkışın  AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın aldığını söyledi. "Binali Yıldırım salonu girerken ortalık yıkılmış." dedi.

En çok alkış kime

Önceki akşam İstanbul’da AK Partililerin toplantı, düğün, iftar gibi etkinliklerinde en çok tercih ettikleri otelde AK Partili bir milletvekili hanımefendinin düğünü vardı.

Davetli değildim tabii ki!

Ancak davetliler arasında pek çok tanıdığım vardı.

Düğün sonrası yaptığımız dedikodulardan öğrendiğim kadarı ile düğüne AK Parti’nin pek çok üst düzey yöneticisi katılmış.

Peki salona girişinde en çok alkışı kim almış dersiniz?

Hayır bilemediniz.

Binali Yıldırım salonu girerken ortalık yıkılmış.

Yorumlar