İSTANBUL

Fatih Altaylı "Sırf İmamoğlu'ndan geldiği için reddedildi" deyip isyan etti

İBB Meclisi'nde 'Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu' kurulması önerisi reddedildi. Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Belediye Meclisi'nin bu önerisinin İmamoğlu'ndan geldiği için reddedildiğini söyledi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Fatih Altaylı "Sırf İmamoğlu'ndan geldiği için reddedildi" deyip isyan etti

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Belediye Meclisi marifetiyle durdurulacağını, iş yapamaz hale getirileceğini zaten biliyorduk. 
Ama bu kadarını da tahmin etmiyorduk doğrusu. " sözleri ile yazısına başlayan Habertürk yazarı Fatih Altaylı, uyuşturucu ile mücadele komisyonu kurulması önerisinin reddedilmesine isyan etti. 

"Belediye Meclisi sırf İmamoğlu'ndan geldiği için bu öneriyi bile reddetti." diyen Altaylı, "Bunun adı siyaset ise. Batsın bu siyaset." ifadelerini kullandı.

Batsın

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Belediye Meclisi marifetiyle durdurulacağını, iş yapamaz hale getirileceğini zaten biliyorduk. 
Tahmin değil, böyle olacağı açıklanmıştı ilk günden. 
Ama bu kadarını da tahmin etmiyorduk doğrusu. 
Dün CHP Grubu Belediye Meclisi bünyesinde bir “Uyuşturucu ile mücadele komisyonu” kurulması için talepte bulundu. 
Giderek yaygınlaşan, giderek daha küçük çocuklara yönelen uyuşturucu illeti ile mücadele için, ek bir tedbir, ek bir çalışma için. 
Ama ilginçtir, Belediye Meclisi sırf İmamoğlu'ndan geldiği için bu öneriyi bile reddetti. 
Bunun adı siyaset ise. 
Batsın bu siyaset.

Yorumlar