İSTANBUL

Fatih Altaylı anket sonucunu açıkladı CHP için durum çok kötü

CHP'nin AK Parti'nin zaaflarından yararlanamayıp seçim sürecini aleyhine çevirmesini Fatih Altaylı köşesine taşıdı. Altaylı, görüştüğü anket firmasının verilerine dayandırdığı yazısında özellikle İstanbul için CHP'ye kara bir tablo çizdi.

Fatih Altaylı anket sonucunu açıkladı CHP için durum çok kötü

İnternetİstanbul/ Seçim dönemlerinde düzenlenen anketler gidişat konusunda belirleyici olabiliyor. Habertürk yazarı Fatih Altaylı da, AK Parti'ye yakın olan bir anket firmasıyla yaptığı görüşme sonucunda ortaya çıkan tabloyu okurlarıyla paylaştı. Altaylı'ya göre CHP'nin özellikle İstanbul'a işi çok zor!

Fatih Altaylı'nın, anket firmasıyla yaptığı görüşmesinin özetle sonucu; CHP'nin AK Parti'nin zaaflarından yararlanmayı becerememiş olması.

İşte Fatih Altaylı'nın yazısından bir bölüm;

...

- İstanbul’da Sarıgül konusunda büyük hata yaptılar. Ekrem İmamoğlu yarışa başladığı sırada CHP, AK Parti’nin 10 puan gerisindeydi. Bu fark birkaç hafta içinde 5 puana kadar düştü. Ancak Sarıgül’ün aday gösterilmemesi CHP’ye 1.5 ila 2 puan arasında bir kayıp getirir. Büyükşehir seçimine mal olabilir.

- Son seçimde büyükşehire layık gördükleri birini, bir sonraki seçimde ilçe adayı bile yapmamayı CHP zor anlatır.

- CHP büyükşehire giden yolun ilçe ilçe döşendiğini anlayamıyor. Kaybedeceği kesin olan yerlerde bile 1-2 puan arttıracak adaylar bulmaları lazımdı.

DEVAMINI OKU...

Yorumlar