İSTANBUL

Eyüpsultan Belediyesi işsizlere umut oluyor başvuru şartları neler?

Eyüpsultan Belediyesi İş ve Kariyer Geliştirme Birimi’nin başlattığı “İstihdam Seferberliği” tüm hızıyla sürüyor. Peki belediyenin bu hizmetinden yararlanmak için ne yapılması gerekiyor? Başvuru şartları neler?

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Eyüpsultan Belediyesi işsizlere umut oluyor başvuru şartları neler?

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü İş ve Kariyer Geliştirme Birimi, Eyüpsultan’da yaşayan işsiz vatandaşlara umut oluyor. Bugüne kadar binlerce iş görüşmesi yapan Eyüpsultan Belediyesi, Temmuz ayında 107, Ağustos ayında ise 97 kişiye daha istihdam sağladı.

Her yaşa, eğitime ve meslek grubuna uygun işlerin bulunabildiği İş ve Kariyer Geliştirme Birimi, Alibeyköy Mahallesi, Namık Kemal Caddesi’nde yer alıyor.

Birebir veya toplu olarak gerçekleştirilen iş mülakatlarının yanı sıra iş ve kariyer geliştirme biriminin eğitim seminerleri ve kursları da bulunuyor.

İŞ VE KARİYER BİRİMİNE NASIL BAŞVURABİLİRİM?

İş ve Kariyer Birimimiz Eyüpsultan'da ikamet eden ve iş arayan her vatandaşımıza hizmet veriyor. İş arayışı olan vatandaşlarımız (440 15 46 ve 0538 277 45 38) nolu telefonlardan bilgi alabilirler.

İş arayış sürecinin başlaması ve mülakat evresine geçiş için adayların Alibeyköy'de bulunan İş ve Kariyer Merkezimize gelip öz geçmiş formu doldurmaları gerekiyor.

Yorumlar