İSTANBUL

Esenler Belediye Başkanı 'İstanbulumuza hayırlı olsun' diyerek duyurdu

İBB AK Parti Meclis üyelerinin oylarıyla 295 bin metrekare yeni yeşil alan İstanbul'a kazandırıldı. Esenler Belediye Başkanı ve İBB Ak Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu kararı 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Esenler Belediye Başkanı 'İstanbulumuza hayırlı olsun' diyerek duyurdu

Ak Partili İBB Meclis Üyeleri tarafından Esenler, Başakşehir, Tuzla, Kağıthane, Eyüpsultan, Şişli ve Beşiktaş'taki toplam 295 bin metrekare alanın park alanına çevrilmesi için sunulan teklif Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 18 Ekim 2019 Cuma günkü oturumunda görüşülerek oylandı. 

CHP'li ve İYİ Partili Meclis Üyeleri, teklifin meclise geliş şeklinin usule aykırı olduğunu iddia ederek hayır oyu kullandılar. Rapor, Ak Parti ve MHP'li Meclis Üyelerin oyu ile kabul edildi.


Esenler Belediye Başkanı ve İBB Ak Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu kararı Twitter hesabından duyurdu. Göksu paylaşımında, "İBB AK Parti Grubumuzun teklifi, CHP Grubunun HAYIR oyuna rağmen 320 bin metrekare parselin 295 bin metrekaresini daha İstanbulumuza yeşil alan olarak kazandırdık. Beşiktaş, Şişli, Esenler, Eyüpsultan, Tuzla, Başakşehir ve Kağıthane ilçelerimizde bulunan bu alanlar tüm İstanbulumuza hayırlı olsun" dedi.

Yorumlar