İSTANBUL

Ersoy Dede yazdı: Oraya bir ünlem koyalım bence!

Star yazarı Ersoy Dede, Binali Yıldırım'ın Ekrem İmamoğlu ile ortak yayına çıkmasını doğru bulmadığını söyledi. Programın daha özgür bir ortamda olmasını istediğini belirten Dede, her adaya aynı soru ve eşit cevap durumunun ise saçma olduğunu söyledi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ersoy Dede yazdı: Oraya bir ünlem koyalım bence!

Tüm Türkiye bugün İmmaoğlu-Yıldırım yayını için ekran başına geçecek. Merakla beklenen programa ilişkin Star yazarı Ersoy Dede'den de bir değerlendirme geldi. Dede, Binali Yıldırım'ın İmamoğlu ile çıkacağı yayına ilişkin fikrinin değişmediğini ve bu kararı doğru bulmadığını yinledi. Dede ayrıca adaylara aynı soruya eşit süre verilecek olmasına yönelik şunları söyledi:

 Ekrem Bey iki dakika içinde Binali Bey hakkında 40 tane yalan söylese, bunu aynı 2 dakikada nasıl düzeltecek muhatabı?

Dede yazısını şu sözlerle noktadı:

Keşke İsmail Küçükkaya ‘tarafsız’ olmak adına kum saati moderatörlüğü yapmasa da tamamen özgür olsa bu akşam. 

Oraya bir ünlem koyalım bence!

Bu akşam Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu televizyon düellosunda karşı karşıya geliyor.. Baştan bu konuya bakışımı bu köşede ilan etmiştim. Söylediği dört lafından üçü yalan çıkan bir adamın Binali Yıldırım’la şartları eşit bir yayına çıkmasını doğru bulmadığımı yazdım. Hâlâ aynı yerdeyim. Ancak madem olacak böyle bir program keşke daha özgür bir ortamda olsa. Çünkü deniyor ki her adaya aynı sorular sorulacak cevap için de eşit süre verilecek. Bence çok saçma. Ne demek aynı sorular eşit süre?! Ekrem Bey iki dakika içinde Binali Bey hakkında 40 tane yalan söylese, bunu aynı 2 dakikada nasıl düzeltecek muhatabı?

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar