İSTANBUL

Ersoy Dede yazdı: Ekrem İmamoğlu döneminin ilk icraatı geliyor

Star yazarı Ersoy Dede, İBB Meclisi'nde görüşülmeye başlanan gençlere ücretsiz 10 GB internet projesinin hayata geçmesi durumunda bunun Ekrem İmamoğlu döneminin ilk pozitif icraatı olacağını söyledi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ersoy Dede yazdı: Ekrem İmamoğlu döneminin ilk icraatı geliyor

İBB Meclisi bir aylık tatilin ardından geçtiğimiz günlerde toplandı. Zaman zaman tartışmaların yaşandığı toplantıda gençlere internet konusu da görüşüldü.

Star yazarı Ersoy Dede, Mehmet Tevik Göksu'nun bunu açıklaması sonrası bazı kesimlerin küçümseyen açıklamalar yaptığını fakat bunun günümüz şartlarında en önemli işlerden biri olduğunu belirtti.

Dede, "Eğer bu iş olursa, Ekrem İmamoğlu döneminde yapılmış ilk (pozitif) icraat olacak.Belediye imzalı yapılmış bir tek icraat var mı?" ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu döneminin ilk icraatı geliyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, AK Partili üyelerin teklifi ile gençlere 10 Gb internet meselesini görüşmeye başlamış. AK Parti Grup başkan vekili Tevfik Göksu bunu açıklayınca, ‘aman ne büyük iş’ diye istihza eden twitter mesajları gördüm. Bence zaten günümüz koşullarında en önemli işlerden biri ama yine de küçümseyenler için arz edeyim; eğer bu iş olursa, Ekrem İmamoğlu döneminde yapılmış ilk (pozitif) icraat olacak. Geri dönün bakın. Zamlar ve tatiller dışında belediye imzalı yapılmış bir tek icraat var mı? 

TIKLA YAZININ TAMAMINI OKU

Yorumlar 2 yorum