İSTANBUL

Erdoğan'ın anlattığı AK Parti hikayesi ve CHP'nin hali

Hadi Özışık, AK Parti'nin hikayesini ve CHP'nin halini yorumluyor. AK Parti'nin üst düzey bir yetkilisi mahalle temsilcilerine telefon vaadinde bulundu. Kılıçdaroğlu ise daha çok ekonomi üzerinde duruyor.

AK Parti, MHP, CHP, İyi Parti, HDP, Saadet Partisi... siyaset gündemi yerel seçimler. Belediye Başkan adayları gece gündüz çalışıyor, Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Bahçeli ve Temel Karamollaoğlu oy oranlarını arttırmak için gece gündüz çalışıyor. Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasındaki puan farkı açılıyor. Cumhurbaşkanı Türkiye turunu gerçekleştiriyor, İstanbul, Ankara ve İzmir'e ağırlık veriyor.

Yerel seçim çalışmalarını hızlandıran liderler 31 Mart 2019 yerel seçim için vatandaşın kapısında oy istiyor. Erdoğan, Şişli belediye başkan adayı Muharrem Keskin'in "Kürdistan" sözü üzerine siyaset yapıyor. AK Parti belediye başkan adayı Binali Yıldırım da CHP'nin HDP ile gizli ittifakı üzerine politika üretiyor.

Gündem PKK'nın HDP'ye verdiği destek. Ankara'da Mansur Yavaş ve Mehmet Özhaseki kıyasıya yarış halindeyken, AK Parti'nin üst düzey bir yetkilisi mahalle temsilcilerine telefon vaadinde bulundu. Kılıçdaroğlu daha çok ekonomi üzerinde duruyor. Hadi Özışık, AK Parti'nin hikayesini ve CHP'nin halini yorumluyor.

Yorumlar