İSTANBUL

Erdoğan'dan İstanbullulara 23 Haziran çağrısı

'İş adamları ile buluşma' programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saatler kalan İstanbul seçimi için çağrı yaptı. Değişik illerdeki vatandaşların otobüslerle İstanbul'a getirildiğini söyleyen Erdoğan " İstanbullu hemşehrilerime sandığa muhakkak giderek demokratik haklarına sahip çıkma çağrısı yapıyorum."dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Erdoğan'dan İstanbullulara 23 Haziran çağrısı

Yenilenecek olan İstanbul seçimi için nefesler tutuldu. Yarın milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. İstanbul'da da Cumhur İttifakı'nın 39 ilçenin 25'ini, 312 belediye meclis üyesinin 180'ini kazanarak tartışmasız bir şekilde galip geldiğini söyleyen Erdoğan, İstanbullulara sandığa gidin çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'İş adamları ile buluşma' programında konuştu. Erdoğan kısa bir süre kalan İstanbul seçimine ilişkin şöyle konuştıu:

"İstanbul'da şimdi sadece vitrinde bir başkanlık olayı var"

Milletimiz önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, ardından Başbakanlık ve ardından Cumhurbaşkanı olarak hizmet yolculuğunu en üst zirveye çıkardık. Büyükşehir belediye başkanlıklarında yüzde 52'lik bir oranla zaferle çıktık. İstanbul'da da Cumhur İttifakı olarak 39 ilçenin 25'ini, 312 belediye meclis üyesinin 180'ini kazanarak tartışmasız bir şekilde galip geldik. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin komisyonların tamamı şu anda Cumhur İttifakı'na aittir. Komisyonlarıyla, meclisiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesini AK Partinin kontrolü altına aldığı ortadadır. Burada işte Pazar günkü seçimin dışında her şey aslında Cumhur İttifakı olarak bitmiştir. Şimdi sadece vitrinde bir başkanlık olayı var. Bununla beraber eksik olan bir şey o da tamamlanacaktır.

"İstanbullu hemşehrilerim muhakkak sandığa gitmelidir"

23 Haziran'ın bu noktada hayırlara vesile olmasını diliyorum. İstanbullu hemşehrilerime sandığa muhakkak giderek demokratik haklarına sahip çıkma çağrısı yapıyorum. Şu anda değişik illerden teşkilatlarımızın yoğun çalışmasıyla İstanbullu hemşehrilerimizi otobüslerle İstanbul'a getiriyoruz.

Yorumlar