İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun tatil savunması Yılmaz Özdil'i ikna edemedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tatil düşkünlüğü muhalif gazetecilerin bile tepkisini çekti. Yılmaz Özdil, İmamoğlu'nun bu tatil tutkunluğu için bakın ne söyledi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu'nun tatil savunması Yılmaz Özdil'i ikna edemedi

CHP'nin seçim döneminde tüm seçmenini tatil bölgelerine gitmek yerine sandık başına çağırdığı o günlerden, afet günlerini tatil fırsatına çeviren Ekrem İmamoğlu'na...

Ekrem İmamoğlu, tatilin 25 gün önceden planlandığı söyleyerek ve "Milyonlarca babanın olduğu gibi benim de ailem kutsalım. Yani ben kızıma, ergenlik çağı gelmiş oğluma, üniversite talebesi oğluma hatta çok sevdiğim eşime zaman ayırmak zorundayım." diyerek savundu. 

Yılmaz Özdil bugün 24 Haziran seçimlerinde insanların ve belediyelerin "tatil yapmayın oy verin" diyerek kampanya yaptığını hatırlattı ve şu sözlerle Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: 

"Görülmemiş bir dayanışmaydı.

“Tatil” ve “turizm” denilince ilk akla gelen, tüm gelirlerini tatilden turizmden sağlayan bu cennet köşelerimiz, tarihte ilk kez “gelmeyin” diyorlardı.

“Biz para kaybedelim, hiç önemli değil, yeter ki İstanbul kazanılsın” diyorlardı.

Gerçekten böyle oldu. Doğma büyüme Ege çocuğuyum, sezonun hiç bu kadar geç açıldığını görmemiştim, 24 Haziran'a kadar Bodrum başta olmak üzere, sahil beldelerimizi hiç bu kadar boş görmemiştim. Sezonun üçte birini kaybetmişlerdi ama, herkes mutluydu, umutluydu.

İstanbullu… Tatile gitmeyerek kazandı İstanbul'u.

Hem kendi tatilinden fedakarlık ederek, hem de tatil beldelerimizin fedakarlığıyla kazandı.

Tatil her insanın hakkı. Hele iki aileyle tatil, ne mutlu, en doğal hakkı.

Ama bazı günler vardır ki, tatile gitmemen gerekir. O hassas günde tatile gitmezsin, İstanbul'u kazanırsın. O hassas günde tatile gidersin, kaybedersin!  

Ve şimdi maalesef…

“Sömestr tatiliydi, 25 gün önceden tatilimi planlamıştım, o güne denk geldi, Palandöken'e gittim, hayat gelip geçiyor” filan…

Hakkaten yakışmadı."

Yorumlar