İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun olay benzetmesine Melih Gökçek'ten yanıt

"Alo 153” çağrı merkezini ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, arayan soran olmayınca ''dönemi biten siyasiler gibiyim'' benzetmesini yaptı. Bu sözlerin ardından Melih Gökçek ise bakın ne söyledi...

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Alo 153” çağrı merkezini ziyaret etti. İmamoğlu, arayan soran olmayınca "En tenha zamana denk geldik. Ben geldim diye kimse aramazmış" ifadesini kullandı. İmamoğlu'nu, Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek ti'ye aldı.

ŞU ANDA BEKLEYEN YOK BAŞKANIM

İBB Başkanı İmamoğlu, Beyaz Masa'yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında ilginç diyaloglar yaşandı. Görevli, İmamoğlu'na "Şu anda bekleyen sıfır başkanım. Arayan olursa size düşecek." dedi.

EN TENHA ZAMANA DENK GELDİK

İmamoğlu ise, "En tenha zamana denk geldik. Ben geldim diye kimse aramazmış. Şimdi böyle çok meşhur siyasiler, dönemi bitince telefonuna bakar dururmuş, 'beni niye kimse aramıyor?' diye. Hatta bazen birilerini arattırırlamış ki 'arayın da adam rahat etsin' diye." ifadelerini kullandı.

''İMAMOĞLU SANA GÜVEN SIFIR''

İmamoğlu'nun Beyaz Masa'daki görüntülerini paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek, "Eyvah eyvah... Ekrem İmamoğlu Beyaz Masa'da bekliyor, bir tane arayan yok. O eskidendi İmamoğlu. Sana güven şu an sıfır. Yaptığı espriler bile benim söylediklerimi doğrulamıyor mu?" ifadelerini kullandı.

Yorumlar