İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun o sözlerine Melih Gökçek'ten sert tepki

İstanbul'da yaşanan afet sırasında Bodrum'da tatilde bulunan ve bu sebeple eleştirilerin hedefinde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''Siyaseten karşı tarafta durunca bu lafları söylemek refleksinde bulunan kişilerin kalibresi düşük. Zihinleri yetersiz” demişti. Bu sözlere Melih Gökçek, açtı ağzını yumdu gözünü.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu'nun o sözlerine Melih Gökçek'ten sert tepki

Ankara Büyükşehir Belediye eski başkanı İbrahim Melih Gökçek, İstanbul'da yaşanan sel felaketinin olduğu tarihte Bodrum'da tatilde olması nedeniyle eleştirilere maruz kalan İmamoğlu'nun eleştirlere cevap verdiği sözlerine sert tepki gösterdi.

Gökçek, "Millet eleştiriyor diye ben tatil yapmayacak değilim. Bu eleştirileri yapan kişilerin kalibresi düşük. Zihinleri yetersiz, cümleleri de öyle çıkıyor" diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sosyal medya  hesabından sert sözlerle yüklendi.

Melih Gökçek, konuyla ilgili İmamoğlu'nun sözlerine adeta köpürdü ve şunları söyledi;

İstanbul'da sel felaketi

İstanbul'da, 17 Ağustos günü yaşanan aşırı sağanak yağışın afete dönüşmesi nedeniyle çok sayıda ev, iş yeri, tünel ve alt geçitleri su basmış, yollar kapanmış, tüm vapur seferleri iptal olmuş ve bir vatandaşımız hayatını kaybetmişti.

Yorumlar 1 yorum