İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun Hamidiye suyu oyunu çöktü!

Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB ) tarafından açılan bir ihale, "Hamidiye su yok satıyor" propagandasını çökertti.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu'nun Hamidiye suyu oyunu çöktü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, bazı kurum ve kuruluşları 'Hamidiye Su almıyor' diye hedef haline getirirken, kendisinin başka bir firmadan daha yüksek maliyetle su temin ettiği ortaya çıktı.

MALİYETİ DAHA YÜKSEK BARDAK SU

Ekrem İmamoğlu'nun belediyenin içme suyunu İBB iştiraki Hamidiye A.Ş.'den temin etmediği belirlendi. Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediyesi'ndeyken 41 milyonluk ihale verdiği Kültür A.Ş. Genel Müdürü Serdal Taşkın'a ait firmadan maliyeti daha yüksek bardak su satın aldığı bildirildi.

Yeni Akit'te yer alan habere göre; Ekrem İmamoğlu'nun, suyu en ucuz bir şekilde temin edebileceği Hamidiye A.Ş.'den almak yerine, araya aracı firma koyması; 'rant çarkını' gözler önüne serdi.

5 yıl boyunca yönettiği Beylikdüzü'nde Hamidiye Suyu belediye kapısından içeri sokmayan İmamoğlu'nun son günlerde dilinden düşürmediği belediye suyuna sahip çıkılmadığı algısı da çökmüş oldu.

Yorumlar 1 yorum