İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun twitter adresi var mı? Eşi başkan olduktan sonra...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu aslen nereli, kaç yaşında merak ediliyor. Eşi başkan olduktan sonra ilk kez konuşan Dilek İmamoğlu'nun Twiiter, İnstagram adresi var mı?

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'nun twitter adresi var mı? Eşi başkan olduktan sonra...

31 Mart 2019 seçimlerinin ardından Dilek İmamoğlu herkes tarafından merak ediliyor. Dilek İmamoğlu aslen nereli, kaç yaşında, sosyal medyayı akif kullanıyor mu sorularının cevaplarını sizin için derledik.

Eşi başkan olduktan sonra ilk kez konuşan Dilek İmamoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun çok sabırlı, özverili, ailesine karşı sorumluluk duygusu yüksek, şefkatli ve merhametli bir insan olduğunu, bundan sonra da Beylikdüzü’nde oturacaklarını ve dua okutacağını söyledi. 

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu tam adıyla Dilek Kaya İmamoğlu, 18 Kasım 1974 doğumlu. Dilek İmamoğlu aslen Trabzonlu ve ilköğretimini de Trabzon'da tamamlamış. Dilek İmamoğlu'nun ailesi tekstil işiyle uğraşıyor.

AİLE ŞİRKETİNDE FİNANS İŞLERİ İLE İLGİLENİYOR

Dilek İmamoğlu da ailesinin şirketinde finans işleriyle ilgileniyor. Aynı zamanda Dilek İmamoğlu eşi Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde ilçedeki sosyal sorumluluk programlarına destek oluyordu. 

DİLEK İMAMOĞLU TURİZM MEZUNU

Dilek İmamoğlu, İstanbul Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu. Daha sonra ise Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. Dilek İmamoğlu halen doktora yapmakta.

SOSYAL MEDYA KULLANIYOR MU? 

Dilek İmamoğlu'nun Twitter, İnstagram hesabı bulunmuyor. 

Yorumlar