İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı hayali suya düşüyor!

Seçim döneminde popüler olan ve büyük bir kitleyi arkasına alarak İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı olarak seçilen Ekrem İmamoğlu için, 'cumhurbaşkanı olacak' iddiaları konuşuluyordu. Son dönemdeki hamleleriyle herkesin diline dolanan İmamoğlu, gözden düşmeye başladı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığı hayali suya düşüyor!

CHP'de olası erken seçimde cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışılıyor. Kulislere göre Ekrem İmamoğlu hızla irtifa kaybediyor.

Kulislere yansıyanlara göre Ekrem İmamoğlu'nun üst üste yaptığı hatalar nedeniyle Cumhurbaşkanı hayallerinin çok yakında suya düyeceği, CHP'nin ve Millet İttifakı'nın adayının Mansur Yavaş olacağı konuşulmaya başlandı. 

EKREM İMAMOĞLU İRTİFA KAYBETTİ

CHP'de Genel Başkanlık kadar olası bir erken seçimde cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışması da yapılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından, gözünü Cumhurbaşkanlığı koltuğuna diktiğini saklama gereği duymayan Ekrem İmamoğlu, parti içinde de kredisini hızla tüketmeye başladı.

Yaptığı üst üste hatalar nedeniyle kamuoyunun büyük çoğunluğundan olduğu gibi CHP tabanından da tepki görmeşe başlayan İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı hayallerinin suya düşmek üzere olduğu belirtiliyor.

Yorumlar