İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun bağış kampanyasında kaç lira toplandı?

CHP 23 Haziran’da yenilecek olan İstanbul seçimlerinde İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek amacıyla kampanya başlatmıştı. Kampanya yurt içi ve yurt dışından büyük destek görürken CHP, Ekrem İmamoğlu için 500 bin kişinin bağış yaptığını bildirdi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu'nun bağış kampanyasında kaç lira toplandı?

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 23 Haziran’da yenilecek olan İstanbul seçimlerinde  Ekrem İmamoğlu'na destek amacıyla başlattığı ”Her şeyin güzel olması için en az 20’şer lira” kampanyasına bugüne kadar kaç kişi destek oldu ne kadar para toplandı belli oldu.

CHP, kampanyaya ilişkin son bilgileri paylaştı.Yapılan açıklamada 500 bin kişinin bağışta bulunduğu toplanan paranın ise 10 milyon lirayı aştığı bildirildi. 

"BÜLENT KUŞOĞLU SADECE 20 LİRA İSTİYORUZ DEMİŞTİ"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

"Hem yurt içinde hem yurt dışında bulunan seçmenlerimiz Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'ın ilgili şubelerine ve belirttiğimiz hesap numaralarına başvurarak bize güç vermek, Ekrem İmamoğlu'na güç vermek için İstanbul kampanyamıza para yatırabilecekler. Biz kendilerinden sadece 20 lira istiyoruz. Aslında siyasi partilere bağış üst sınırı 54 bin 566 lira ama biz 20 lira istiyoruz. Bu bizim için yeterli olacaktır. Bu, seçimi tekrar kazanmamız için, her şeyin tekrar çok daha güzel olması için yeterli bir sebep olacaktır.

Yorumlar