İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun alışveriş görüntüsünün perde arkası bomba! Sevilay Yılman yazdı

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medyayı ikiye bölen fotoğrafının perde arkasını yazdı. Yılman, "İşgüzarlık yapıp, adamcağızı telaşa düşürüp saçma sapan akıllara ziyan senaryolarla karizmasını çizdirmek niye?" diye sordu.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu'nun alışveriş görüntüsünün perde arkası bomba! Sevilay Yılman yazdı

İBB Başkanı İmamoğlu'nun bir markette alışveriş yaptığı görüntüler sosyal medyayı ikiye bölmüş ve bazı kullanıcılar "halk adamı" imajı verilmeye çalışıldığını iddia ederek görüntüleri samimiyetsiz bulmuş bazı kullanıcılar da İmamoğlu'nun "Halk adamı" olduğunu söyleyip görüntülerin samimi olduğunu vurgulamıştı.

Habertürk yazarı Sevilay Yılman sosyal medya hesabından bu görüntü için yaptığı yorum sonrası başlayan saldırının sürdüğünü söyledi ve yorumdan pişman olduğunu belirtti.

Ekrem İmamoğlu'nun tartışılan o görüntüsünün perde arkasını yazan Yılman marketin yöneticileri ve çalışanlarının alışveriş öncesi haberdar edildiğini iddia etti. 

Yılman şu ifadeleri kullandı:

"Danışmanlarının ya da ona akıl veren bazılarının yaptığı tatil dolayısıyla yoğun eleştiri alması üzerine; “o bir halk adamı” imajı çizme gayesiyle uydurduğu bir kurgudur."

Ne gerek var böyle şovlara!

Hani derler ya! “Ahh keşke yapmaz olaydım!” İşte ben de birkaç gündür Twitter’da gezinirken önüme düşen bir görüntü ile ilgili yazdığım yorumdan dolayı aynı şeyi diyorum…“Yazmaz olaydım” diyorum, başka bir şey demiyorum! Çünkü durmuyorlar… Önemsemediğim, fazla ciddiye almadığım için köşeme bile taşımaya lüzum görmediğim... Sadece Twitter denilen mecrada küçük bir yorum yaparak değindim konu yüzünden hâlâ saldırıyorlar.Efendim niye İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir markette alışveriş yaparken çekilmiş görüntüsüyle ilgili “Ne gerek var şimdi bu tür şovlara?” demişim…

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar