İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'nun 150 TL'lik yardım kolisi olay oldu İBB hemen takviye yaptı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun koronavirüsle mücadele kapsamında hazırladığı fahiş fiyattaki 'Yardım kolisi' kampanyasından flaş bir gelişme yaşandı.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu'nun 150 TL'lik yardım kolisi olay oldu İBB hemen takviye yaptı!

Koronavirüsle mücadele kapsamında fahiş fiyatta 'Yardım Kolisi' hazırlatan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vatandaştan büyük tepki görmüştü.

PORTAKAL DA SİTEM ETMİŞTİ

Fatih Portakl resmi Twitter adresinde İBB'yi etiketleyerek, "İyi bir sey ama! Listeye baktim, bir de listenin değerine. Bedel pahali geldi. Kendi marketime ve 2 de büyük markete sordurdum. Biri “98 TL, diğer ikisi 120 ve 102 TL” dediler. Listede göremediğim bir şey mi var? Ve sizde bu alımları kimler yapıyor? " serzenişinde bulunmuştu.

KOLONYA SABUN TAKVİYESİ

Sosyal medyada gelen yoğun eleştiriler karşısında şoke olan İBB Sözcüsü Murat Ongun, "İBB’nin gıda kolisi üzerinden yapılan tartışmalar üzerine: gıda paketinin yanında sabun ve kolonyadan oluşan ayrı bir hijyen paketi de mevcuttur. İsteyen vatandaş gıda kolisi, isteyen 150₺ maddi destek alacaktır... İBB her daim halkına şeffaf ve kaliteli hizmet verir." savunmasının arkasına sığındı.

Yorumlar