İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'ndan YSK kararı sonrası ilk açıklama

YSK'nın İstanbul seçimlerinin tekrar yapılması kararının ardından gözler 20 gündür İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı yapan Ekrem İmamoğlu'na çevrildi.

Serpil Portakal
Serpil Portakal[email protected]
Ekrem İmamoğlu'ndan YSK kararı sonrası ilk açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli'de iftarını yaptı. YSK'nın kararı sonrası İmamoğlu, iftar sofrasında açıklama yaptı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan canlı yayınlanan mesajında, ''Her şey çok güzel olacak. Hiç umudunuzu yitirmeyin. Birileri yanlış yapacak, eksik yapacak, hatalar yapacak, çok kötü işlere karışacak ama biz, hep beraber umudu taşıyacağız'' ifadelerine yer verdi.

İmamoğlu, evden çıkışında yüzlerce vatandaş tarafından karşılandı. Vatandaşlar, İmamoğlu'na, ''Ekrem Başkan'', 'Durma ilerle bu halk seninle'', ''Çalışa çalışa kazanacağız'' ve ''Hak, hukuk, adalet'' sloganlarıyla destek verdi. Kalabalık arasından zorlukla aracına binebilen İmamoğlu, vatandaşlara, ''Her şey çok güzel olacak. Umudunuzu yitirmeyin. Hakkınızı helal edin'' şeklinde karşılık verdi. 

HEP BERABER UMUDU TAŞIYACAĞIZ

- Bu akşam, benimle ilgili bir kararı herkes merak ediyor. Bunun da farkındayım. Ben de bazı duyumlar alıyorum. Bazı yayınlar yapıldı. Ama YSK'nın kararını, gerekçeli kararını açıklamasını bekleyeceğim. Ondan sonra beni bekleyin. Bu akşam size geniş geniş fikirlerimi anlatacağım. Hiçbir endişeniz olmasın. Ben, her anımı bu şehrin güzel insanlarıyla paylaşacağıma en başta söz vermiştim. Onun için bu sofrada sizlerle selamlaşma ihtiyacı hissettim. Açıklama yapılsın, en güzel noktasında İstanbul'un sizlere düşüncelerimi anlatacağım. Her şey çok güzel olacak benim vatandaşlarım, benim güzel insanlarım. Her şey çok güzel olacak. Hiç umudunuzu yitirmeyin. Birileri yanlış yapacak, eksik yapacak, hatalar yapacak, çok kötü işlere karışacak ama biz, hep beraber umudu taşıyacağız. Her şey çok güzel olacak. Herkese afiyet olsun. Allah kabul etsin. Sofralarınıza bol bereket. Bütün Türkiye'ye, 82 milyon güzel insana bol bereketli günler diliyorum. Ben şanslıyım, bugün 2 güzel hanımefendi eşlik ediyor bana. Ağabeyim ve ablamın güzel evlatları ve yakışıklı oğulları, çok teşekkür ediyorum onlara. Sultanbeyli'den selam olsun hepinize.

VATANDAŞLARDAN SLOGANLI DESTEK

İmamoğlu'nun iftarını açtığı evin önüne toplanan yüzlerce vatandaş, İmamoğlu'na, ''Ekrem Başkan'', 'Durma ilerle bu halk seninle'', ''Çalışa çalışa kazanacağız'' ve ''Hak, hukuk, adalet'' sloganlarıyla destek verdi. İmamoğlu'nun evden çıktığını gören vatandaşlar, İBB Başkanı'na, ''Güzel günler göreceğiz çocuklar'' ve ''İzmir'' marşlarıyla desteklerini sürdürdü. Kalabalık arasından zorlukla aracına binebilen İmamoğlu, vatandaşlara, ''Her şey çok güzel olacak. Umudunuzu yitirmeyin. Hakkınızı helal edin'' şeklinde karşılık verdi. 

Yorumlar 4 yorum