İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'ndan Turgay Güler çıkışı: Gafil avlayacağım diyen kişi avlandı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, canlı yayında Turgay Güler ile yaşadığı polemiğe ilişkin, "Gafil avlayacağım diyen kişi, avlandı." dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Turgay Güler çıkışı:  Gafil avlayacağım diyen kişi avlandı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, konuk olduğu Turgay Güler'in programıyla ilgili ilk kez konuştu. İmamoğlu gündem olan programda yaşananlar için, "'Gafil avlayacağım' diyen kişi, avlandı." dedi.

"Sohbet ettik"

İmamoğlu, "Bana tezahürat yapınca sesim düzeliyor. Şimdi diyecekler ki, Kendine tezahürat yaptırıyor falan. Bu basın bazen karıştırıyor. Dün akşam ki karıştırmadı. Sohbet ettik. Ben size ne dedim? Kötü söz sahibine aittir. Sabrın sonu selamettir." ifadelerini kullandı.

"Bir daha davet etsin, bir daha giderim"

İmamoğlu, "O zannetti ki, 'Ben onu gafil avlayacağım'. Ama benim kalbim temiz kardeşim. Kendimden şüphem yok ki. 'Gafil avlayacağım' diyen kişi, avlandı. Bir daha davet etsin, bir daha giderim. Ben, herkesle konuşurum ve anlaşmaya çalışırım" diye konuştu.

"Akşener ablam beni onurlandırdı"

Konuşmasının sonunda Akşener'e seslenen İmamoğlu, "Beni, bugün ablam, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener onurlandırdı" diyerek teşekkür etti.
Yorumlar 1 yorum