İSTANBUL

Ekrem İmamoğlu'ndan iddialı seçim çıkışı: 24 Haziran sonrası seferberlik ilan edilecek

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, demokrasi adına bir fırsat olduğunu düşündüğünü söylediği 23 Haziran'a yönelik çok iddialı konuştu. İmamoğlu, ''İstanbul seferberliğini ilan edeceğiz'' dedi.

Pınar Erden Güneş
Pınar Erden Güneş[email protected]
Ekrem İmamoğlu'ndan iddialı seçim çıkışı: 24 Haziran sonrası seferberlik ilan edilecek

CHP adayı Ekrem İmamoğlu'ndan iddialı 23 Haziran çıkışı... Yenilenen seçimi kazanacağını iddia eden İmamoğlu İstanbul seferberliği ilan edeceklerini söyledi.

Ekrem İmamoğlu "Eğitim, çevre, adalet, aklınıza gelebilecek her hususta seferberlik ilan etmek zorundayız. Vasatın altına düşmüş, ne yazık ki yerlerde sürünen ekonomi yönetimini başka yöne çevirmek, memleketin bir kuruşunu bile korumak adına bir seferberlik başlatmalıyız." ifadelerini kullandı.

"SEÇİMİ KAZANACAĞIZ 24 HAZİRAN SONRASI İSTANBUL SEFERBERLİĞİ İLAN EDECEĞİZ"

''Biz, seçimi kazanacağız. 24 Haziran sonrası İstanbul seferberliğini ilan edeceğiz. Eğitim, çevre, adalet, aklınıza gelebilecek her hususta seferberlik ilan etmek zorundayız. Vasatın altına düşmüş, ne yazık ki yerlerde sürünen ekonomi yönetimini başka yöne çevirmek, memleketin bir kuruşunu bile korumak adına bir seferberlik başlatmalıyız. Yozlaşmış bir süreçle baş başayız. Bunun önüne geçmek adına, bunun simgesel yeri İstanbul'dur. Başaracağız. Hepinizin en üst seviyede kol kola olmanızı, bize katkı sunmanızı el birliğiyle çalışmamız gerektiğini sizlere duyuruyorum." 

Yorumlar